Apex Legends oyuncuları, bu haftadan itibaren oyundaki gelişim maceralarını daha uzun süre devam ettirebilecek. Oyunun 100 olan mevcut seviye sayısı, bu hafta itibarıyla 500’e çıkacak.

Buna ek olarak, oyunculara 199 adet yeni Apex Pack sunulacak. Bu paketlerin getireceği kazanımlara tamamlanan seviyeler doğrultusunda karar verilecek. Bunların yanı sıra oyunculara Gun Charms’ın da aralarında bulunduğu başka içerikler de ulaştırılacak.

Hâlihazırda Apex Legends’ta oyuncular en fazla 100. seviyeye kadar ulaşabiliyor. Ancak 3 Aralık itibarıyla bu sayı 500’e çıkacak. Buna ek olarak, 100. seviyeye çıkmak için gerekli deneyim puanı (XP) miktarı da yüzde 5 oranında azaltılacak. Electronic Arts’tan yapılan açıklamada, böylelikle her seviyedeki XP artışının daha pürüzsüz hâle geleceğini belirtti.

Apex Legends’ta 45 olan Apex Pack sayısı ise 199’a çıkacak. İlk 20 seviye için oyuncular her seviyede bir paket alacak. Daha sonrasında ise seviyeler arttıkça kazanılabilecek paketlerin sayısı azalacak. En sonunda her beş seviye için bir paket alınabilecek.

Apex Legends yenilikleri geçmişi kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek
Electronic Arts’tan verilen bilgiye göre, oyuncular her seviye için 600 Legend Token kazanmaya devam edecek. Buna ek olarak, yapılacak değişiklikler hayata geçtiğinde Apex Pack ödülleri, geçmişi de kapsayacak şekilde, sunulacak. Oyunun geliştiricisi Respawn, tamamlanan her bir 100 seviye için oyuncuların karşısına 36 adet Gun Charm sunacak.

Hâlihazırda 100. seviyeye ulaşmış olan Apex Legends oyuncuları, yeni sistem hayata geçtiğinde doğrudan 14 adet Apex Pack’in sahibi olacak. 110. seviyeden itibaren tamamlanan her yeni 10 seviye için oyunculara farklı bir rozet hediye edilecek.