Dubai ve Nairobi’nin ardından İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlikte kurumsal iletişim sistemleri ve hizmetleri alanında lider Avaya, 150’den fazla iş ortağı çalışanı ile buluştu.  Konferansta bölge genelindeki veri iletişim, tümleşik iletişim, orta ölçekli işletme ve dikey sektör pazar fırsatları masaya yatırıldı.
2013 yılında bölgesinde iki haneli büyümeye ulaşan Avaya, Türkiye’nin büyüyen KOBİ sektörüne yönelik çözümlerini ve kamu iletişim ihtiyaçlarına yönelik uygulamalarını bir adım ileri taşıdı. Avaya’nın bu yılki konferansının teması “Kazanmaya Giden Kararlı Yol“ olarak belirlenirken, konferansta müşteriler için verimliliği ve rekabet avantajını artıran çözümlere odaklanıldı.
Değişen kanal dinamiklerini yansıtmak üzere her yıl kendini yenileyen Avaya Connect programı, Ortadoğu, Afrika, Türkiye & Hindistan pazarında yer alan Avaya iş ortaklarını, müşterilerine tüm çözüm yelpazesini sunmaları için teşvik etmeyi amaçlıyor.
Avaya Ortadoğu ve Afrika, Türkiye ve Hindistan Bölgesi Başkan Yardımcısı Nidal Abou-ltaif; Avaya Ortadoğu ve Afrika, Türkiye ve Hindistan, Kanal ve KOBİ Direktörü Fadi Moubarak ve Avaya Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Sinan Dumlu konuşmalarında iş ortakları ile, oteller, bankalar, telekom operatörleri, enerji şirketleri, kamu kurumları ile ekonominin yerel gücünü oluşturan KOBİ’lerde Avaya çözümlerini nasıl sunabilecekleri konusunda deneyimlerini paylaştılar.
Avaya Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Sinan Dumlu “İş ortaklarımızdan, müşterilerine yeni çözümlerimizi sunmaları için bulut bilişime hazır olma, veri ve video iletişim yeteneklerini geliştirme, yazılım entegrasyon becerilerini artırma taleplerimiz var. Avaya Partner Connect etkinliği ile iş ortaklarımıza son kullanıcıların beklentilerini ve Avaya’nın yeni çözümlerini içeren büyük resmi anlatmaya çalıştık. Avaya için kritik bir önem taşıyan bu bölgede her açıdan lider ve dinamik bir firma olma hedefimiz var.” dedi.
Konferansta, kanal ortaklarının 2013’te elde ettikleri pazar büyümesini ve başarılarını  ölçü alan Avaya İş Ortakları Ödülleri de sahiplerini buldu.
Avaya PartnerConnect etkinliklerin sponsorları Al Masa, Aptec, Toptel, Neteks, Bircom, Redington, Comztek, Virtual Works, Inala, Westcon, Jabra, Protocol Systems, Rittal, LG, Interquartz ve Teleapps şirketleridir.
İstanbul’un ardından Suudi Arabistan, Güney Afrika ve Hindistan’da da Avaya PartnerConnect etkinliklerinin düzenlenmesi planlanıyor.