Tahmin edebileceğimiz gibi OTA aracılığıyla dağıtımına başlanılan güncelleme G950FXXU4XRI5 yazılım sürüm numarası ile gelirken yaklaşık 553 MB gibi bir boyuta sahip.

Samsung Galaxy S8 yeni güncelleme aldı!

Galaxy S8 yeni güvenlik güncellemesi ile birlikte önemli  kamera özellikleri de kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri ile kullanıcılara sunulan Super Slow Motion ve AR Emojis özelliği artık Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde de kullanılabilecek.

Yeni yayınlanan güncelleme Samsung’un bir önceki amiral gemisi telefonunun kamerasına iki önemli yeniliği de beraberinde getirdi. Samsung, geçtiğimiz saatlerde Galaxy S8 kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Yayınlanan güncelleme ile birlikte Note 9 ve Galaxy S9’da yer alan AR Emoji ve Super Ağır Çekim video kaydı özelliği Galaxy S8 kullanıcılarına sunuldu.

Yaklaşık olarak 553 MB boyutundaki güncelleme sayesinde, S8 kamerası önemli özelliklere kavuştu. Yeni güncelleme her ne kadar S8 kamerasını daha iddialı bir konuma getirmiş olsa da, ciddi performans iyileştirmeleri de ön plana çıkıyor.

Yeni güncellemeyi, Ayarlar> yazılım güncelleme>güncellemeleri manuel indir aşamalarını izleyerek indirebilirsiniz. Yeni sistem güncellemesinin kademe kademe S8 kullanıcılarına sunulduğunu da belirtmekte fayda var