CES 2021 fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Birçok yeni nesil ürünün duyurulduğu fuarda aynı zamanda birbirinden ilginç ürünler de lanse edilmeye devam ediliyor. Bu ürünlerden biri ise genişleyebilen ekranlı akıllı telefon LG Rollable olarak karşımıza çıkıyor.

Katlanabilir telefon pazarına yeni bir soluk getirmeyi planlayan LG, CES 2021 etkinliğinde duyurduğu genişleyebilen ekranlı telefonunun özellikleri hakkında henüz detaylı bir açıklama yapmadı.

Ancak hemen aşağıda yer alan videodan da görebileceğiniz gibi, LG’nin yeni nesil telefonunun tablet görünüme kavuşmak için yukarı doğru genişleyebilen bir ekrana ev sahipliği yaptığını gözlemlemekteyiz. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre telefonun ekranı, daha önceden de LG’nin Rollable OLED televizyonlarından aşina olduğumuz mekanizma sayesinde genişletiliyor. Ayrıca genişletme işleminden sonra ekran çözünürlüğü de geliştirilen sistem sayesinde otomatik olarak ayarlanıyor.

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi, şimdilik telefonun teknik özellikleri hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak, şirket tarafınca yapılan açıklamalar doğrultusunda söz konusu telefonun 2021 yılı içerisinde satışa sunulacağı ön görülüyor.

Fenomenlerinin düzenledikleri çekilişlerin bazılarında usulsüzlük tespit edildi

 

Türkiye'nin ilk milli helikopter motoru TEI-TS1400'ün ikincisi de başarıyla çalıştırıldı