Alarmy - iOS


 
iOS cihazlar için geliştirilen Alarmy alarm uygulaması App Store'da bugüne özel ücretsiz yayınlandı. İlginç bir özelliği bulunan uygulamada, alarmınızı kurduktan sonra, evinizde bir yer seçip onun fotoğrafını çekiyorsunuz. Örneğin yatak odası, ayna, vs. Alarm çalmaya başladığı zaman, alarmı kapatmak için, aynı fotoğrafı tekrar çekmek zorundasınız. Oldukça sinir bozucu bu uygulamanın iyi çalışması için basit bir fotoğraf çekmenizi tavsiye ediyoruz.
Daha önce App Store'da 3,59 TL fiyat etiketi olan Alarmy uygulamasına buraya tıklayarak ücretsiz sahip olabilirsiniz.
 
Walkmeter - iOS


 
iOS 6 üstü iPhone, iPod Touch ve iPad ile uyumlu olarak çalışabilen egzersiz temelli uygulama Walkmeter ücretsiz yapıldı.
Oldukça sade bir arayüzle geliştirilen Walkmeter, GPS temelinde kişilerin yaptıkları yürüyüşleri (Koşma ve bisiklet desteği de var) kayıt altına alıyor ve ayrıntılı olarak yakılan kalori, toplam süre, tur zamanı ve mesafe gibi verileri de aktif olarak gösterebiliyor. Yapılan mesafeleri Google Maps üzerinden gösterebilen ve buradan planlama yaparak iCloud desteğinde senkronize edebilen uygulama, dahili takvimiyle de yardımcı oluyor ve grafiksel performans verileri ortaya koyabiliyor.
Daha önce 8,99 fiyat etiketiyle satılan Walkmeter uygulamasına an itibariyle buradan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.