Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonu Mate 30 Pro için geri sayım sürüyor. Şirketin Google hizmetlerinden yoksun ilk amiral gemisi, 19 Eylül tarihinde Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak ve hep birlikte, Google servisleri olmayan bir Huawei modelinin neler sunabileceğini göreceğiz.

Geçtiğimiz dönemlerde Huawei Mate 30 Pro, Çin metrosundaki bir kişinin elinde ilk kez kanlı canlı görüntülenmişti. Benzer bir durum bir kez daha yaşandı ve Huawei Mate 30 Pro, yeniden ortaya çıktı. Ancak bu kez ortaya çıkan görüntü, Huawei Mate 30 Pro'yu daha detaylı bir şekilde ortaya koyuyor.

Daha önce ortaya çıkan görüntülerde Huawei Mate 30 Pro'nun kısmen de olsa gizlenebilmesi için koruyucu kılıfa sahip olduğu görülüyordu. Yeni ortaya çıkan görüntüde de aynı kılıf bulunuyor ancak bu kez, telefonun ekran ve kasa bölümü net bir şekilde kılıftan ayrılabiliyor. Bu görüntüye göre Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 30 Pro'nun ekran kavisinin bir hayli fazla olduğunu söyleyebilir. Telefonun genel tasarımı, neredeyse tamamen çerçevesiz bir yapıya sahip.

Paylaşılan görüntünün en dikkat çekici yanıysa Huawei Mate 30 Pro'nun çentik yapısı. Dar alana sıkıştırmış bir çentiği bulunan Huawei Mate 30 Pro'nun bu çentiğine yerleştirilmiş olan 3 farklı kamera sensörünün olduğu görülebiliyor. Ancak sensörlerin hepsinin kameralara ait olup olmadığını öğrenmek için 19 Eylül'de yapılacak tanıtımı beklememiz gerekecek.