Yeni yayınlanan iOS 12.1 Beta 2 güncellemesiyle beraber iPhone ve iPad kullanıcılarının yakındığı şarj sorunu tarihe karışıyor.

iOS 12.1 Beta 2 can sıkan şarj sorununu ortadan kaldırıyor!

iOS 12 güncellemesi ile birlikte ortaya çıkan şarj sorunu kullanıcıların canını oldukça fazla sıkmıştı. Yeni güncellemeyle beraber gün yüzüne çıkan şarj hatasından dolayı muzdarip olan iOS 12 kullanıcılarının, yüzünü güldürecek bir güncelleme yayınlandı.

Hatırlayacağınız üzere İlk başta iPhone XS ve XS Max modellerinde gün yüzüne çıkan şarj sorununun, diğer iOS 12 güncellemesi yüklü olan iPad ve iPhone modellerinde de bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Ortaya çıkan şarj hatası yüzünden bazı iPhone ve iPad modelleri ekran etkinleştirilmeden ne yazık ki şarj olmuyordu, buna istinaden kullanıcılar telefonlarının şarj olabilmesi için ekranı etkinleştirmeleri gerekiyordu.

Bu durumu kısa sürede fark eden Apple yetkilileri, çok kısa bir süre içerisinde duruma müdahale ederek kullanıcıların yüzünü güldürdü.

iOS 12.1 için yayınlanan ikinci beta güncellemesi ile birlikte iOS 12 yüklü cihazlarda meydana gelen şarj hatasının giderildiğinin müjdesi verelim.  Artık iOS 12 kullanıcıları telefonlarının şarj olup olmadığını sürekli kontrol etmeyecek.(Shiftdelete)