Öyle bir flaş sürücü düşünün ki hem USB-A hem USB-C hem de micro USB desteği sunsun. İşte huzurlarınızda Silicon Power Mobile C50 flaş sürücü!

Silicon Power Mobile C50 flaş sürücü özellikleri
Şimdiye kadar iki tarafı da farklı USB bağlantısı sunan flaş sürücüler görmüştük ancak Silicon Power bu geleneği daha fazla destek ve tasarımıyla bozmuş durumda. Silicon Power Mobile C50 modeli, oldukça kompakt bir şekilde USB Type-A, USB Micro-B ve USB-C desteği sunarak dikkat çekmeyi başarıyor.

17-08/01/silicon-power-mobile-c50-flas-sdn-02.jpg

Adeta bir İsviçre çakısı gibi gözüken bu bağlantı noktalarının ve tabii ki sürücünün toza, suya ve aşırı sıcaklıklara karşı dayanıklı olduğunun da altı çizilmekte. Ürün, 5 yıl garanti sunmasıyla da kendine olan güvenini göstermiş oluyor. Özellikle USB-C ve USB Type-A portlarına sahip dizüstü bilgisayarların da çoğalmaya başladığı dönemde böyle bir sürücünün oldukça işlevsel olduğunu söyleyebiliriz.

Silicon Power Mobile C50 flaş sürücüler 32 GB, 64 GB ve 128 GB kapasitelerle sunulacakken şimdilik ürünlerin çıkış tarihi ve fiyatı konusunda resmi bir bilgi paylaşılmış değil.