Türk Ekonomi Bankası (TEB), 5 yıldır destek verdiği Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında bu yıl sporun geleceğini ziyaretçilerle buluşturacak.  8-9-10 Aralık tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi - Beyazıt Salonu’nda yer alacak RE-PLAY alanında uzay çağının antrenman tekniklerini ziyaretçilerle buluşturacak olan TEB, teknolojik ortamda deneyimlemelerini sağlayacak.

Geleceğin spor ve antrenman teknolojilerinin oyunlaştırılmış projelerle anlatılacağı RE-PLAY’de 3 gün boyunca ziyaretçilere eğlenceli ve farklı bir içerik sunulacak. Ziyaretçiler ayrıca, tüm projelerde, detaylı veri analizi sağlayan yazılımlar ve sensör teknolojileri kullanılarak sporda inovasyonun nasıl yapıldığını görme şansı yakalayacak.

TENİSTEN FUTBOL ANTRENMANINA DİJİTAL DENEYİM

Dijital Tenis, İnovatif Futbol Antrenmanı,  T-T-T / İnteraktif Masa Tenisi, Bisiklet Antrenmanı Simülasyonu ve We Are Tennis sanal gerçeklik uygulaması gibi deneyim alanlarında sporun geleceğini keşfetme fırsatı ziyaretçilere sunulacak. Re-play alanında, hem sporcuyu geliştirmeye yönelik teknolojik gelişimler görülebilecek hem de oyunlaştırılmış çalışmalarla teknolojiler eğlenceli bir ortamda deneyimlenecek.