Twitter CEO'su Jack Dorsey, SpaceX ve Tesla’nın CEO'su, 31 milyon takipçisi Elon Musk'a sosyal ağı nasıl düzelteceğini sordu. Son günlerde hem Wall Street'teki sallantılı ilerleyişi hem de sahte hesaplar sebebiyle sorunlarla boğuşan Jack Dorsey Elon Musk'a Twitter'ı danıştı. 

Houston’daki şirket toplantısına görüntülü bağlanan Elon Musk’a Twitter CEO’su: “Eğer Twitter’ı yönetiyor olsaydın ne yapardın?”dedi.

Elon Musk’ın cevabı gerçek hesapla sahte hesapların ayırt edilebilir olmasının yardımcı olabileceği şeklindeydi. “Bu gerçek bir insan mı yoksa bir bot ağı mı yoksa bir çeşit troll ordusu ya da onun gibi bir şey mi?” diyerek Twitter’daki hesapların belirsizliğinin altını çizdi.

“Basitçe geri bildirimin gerçek olup olmadığını ya da sistemi manipüle etmeye çalışan birinin muhtemelen gerçek olup olmadığını veya sistemi manipüle etmeye çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirsiniz?” diye soran Musk insanları asıl üzen ve Twitter’dan asıl beklenen şeyin çeşitli çıkar gruplarının sistemi manipüle etmesi olduğunu söyledi.