Kurumsal çalışanlar, iş saatleri dışında kendi girişimlerini geliştirmek için İTÜ ARI Teknokent'in ileri aşama girişimcilik merkezi İTÜ MAGNET'e geliyor.

Halihazırda bir iş yerinde çalışan kişiler,artık "Akşam & Hafta Sonu" üyeliği ile girişimlerini hayata geçirmek için tek başlarına veya ekip olarak İTÜ MAGNET'i kullanabilecekler.

İTÜ MAGNET, halihazırda bir işyerinde çalışıp, bir sonraki işleri için kendi start-up şirketini kurmayı hedefleyenler için yeni bir programa başlıyor. İTÜ MAGNET "Akşam & Hafta Sonu" paketi ile çalışanlar, mesai saatleri dışında İTÜ MAGNET'in paylaşımlı koltuklarını özel bir üyelik programı kapsamında kullanabilecek.

Bu kapsamda üye olan kişiler; start-up fikirleri İTÜ MAGNET'e uyuyorsa, hafta içi akşam 7'den sabah 7'ye ve hafta sonu 24 saat, İTÜ MAGNET'i kullanabilecekler.

Böylece, ikinci işini kurmak isteyen girişimci takımların yer ihtiyaçlarını giderilirken, mentorluk programından destek alabilecek, mevcut iş yerleriyle sorun yaşamamak için temel konularda yönlendirme alabilecek, hem de hazır olduklarında kurumsal müşteri ve yatırımcıların radarına kolaylıkla girebilecekler.(Sabah)