İşte yakında tanıtılması beklenen Motorola Moto G7 özellikleri!

Motorola özellikle Razr modelleriyle bir döneme damgasını vursa da şu sıralar adından pek söz ettiremiyor. Bu yılın başında tanıttığı popüler Moto G serisi ise yakın zamanda yeni modeliyle karşımıza çıkacak.

Akıllı telefonların resmi olarak pazara sunulmasını onaylayan FCC sertifikasını alan Moto G7 özellikleri de aynı zamanda ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde su damlası şeklindeki çentiğiyle sızıntılara kurban giden Moto G7, XT1952-2 ve XT1965-3 model numaralarıyla FCC sertifikalarını aldı.

İddia edilenlere göreyse Snapdragon 660 işlemcisinden gücünü alacak olan akıllı telefonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi yer alacak. Arka tarafta çift kamera kurulumu ve parmak izi sensörüne yer verilen 156.86×75.4mm boyutlarındaki Moto G7, 3000 mAh bataryadan gücünü alacak.

6 inç boyutundaki Full HD+ çözünürlüğünde olması beklenen yeni çentikli tasarım sayesinde Moto G6 serisine kıyasla çok daha şık gözüken modelin Android 9 Pie ile çalışması bekleniyor. Modelin MWC 2019 kapsamında tanıtılması beklenirken fiyatı ise şu an için bilinmiyor.(Shiftdelete)