Bugün yapılan sızıntı ile birlikte Oppo R19 tasarımı gözler önüne serildi. Teknoloji devi, Oppo R19 kamerası ile akıllı telefon pazarında yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.

Oppo R19 tasarımı sızdırıldı! – Ekrana gömülü kamera geliyor!

Akıllı telefon piyasasında her ne kadar rakiplerinin gerisinde kalsa da Oppo, akıllı telefonları ile kullanıcılara sunduğu teknolojilerle ön plana çıkmaya devam ediyor. Sızdırılan Oppo R19 tasarımı da bu tezi doğrulayabilir nitelikte.

Geçtiğimiz günlerde Weibo üzerinden paylaşılan görselle ile birlikte Oppo R19 tasarımı hakkında önemli detaylar gün yüzüne çıkartıldı. Yapılan sızıntıyla görebileceğiniz gibi, Oppo R19 ekrana gömülü kamera ile kullanıcıların karşına çıkacak.

Yeni kamera tasarımı ile birlikte ekran çentiğini ortadan kaldıracak olan Oppo,tabiri caizse ekran gövde oranıyla, akıllı telefon pazarındaki tüm dengeleri altüst edecek.

Paylaşılan raporlarda R19’un ekrandan parmak izi okuma teknolojisine sahip olacağı da belirtiliyor. Oldukça dikkat çeken bir tasarım anlayışı ile gelecek olan R19, ayrıca OnePlus 7’nin de habercisi olacak.

Bildiğiniz üzere OnePlus 6T’nin, Oppo R17 tasarımı ile birebir aynı olacağı doğrulanmıştı. Eğer, OnePlus bir sonraki amiral gemisinde de bu olay aynı şekilde devam ettirirse, OnePlus 7‘nin tasarımı R19 ile doğrulanmış olacak.

Yapmış olduğu sızıntılar ile tanınan IceUniverse adlı Weibo kullanıcısı tarafından aktarılan bilgilere göre R19, degrade geçişli bir arka panele sahip olduğunu görmekteyiz. Şık ve modern tasarım hatlarına sahip olan akıllı telefonda ise çift arka kamera kurulumuna da yer verilecek.

Oppo R17′deki arka panel tasarıma sahip olan R19, 6.4 inç boyutundaki çerçevesiz AMOLED ekranın üzerine kurulacak. Qualcomm’un Snapdragon 710çipsetinin güç vereceği model ise Gorilla Glass 6 ile korunacak.

2019‘un Mart ayında piyasaya sürülmesi ön görülen R19 için şimdilik, yetkililerden resmi bir açıklamanın gelmediğini de belirtmekte yarar var.(Shiftdelete)