Sony Interactive Entertainment (SIE), PlayStation’ın konsol, aksesuar, oyun ve diğer hizmetleri genelinde oyun tutkunlarına avantajlar sunan Days of Play kampanyasının 2018’de yeniden yapılacağını duyurdu. Days of Play indirimleri ve sınırlı sayıdaki PS4 Days of Play Özel Kasa Konsol için sunulan fırsatlar 8 ile 18 Haziran arasında dünya çapında geçerli olacak. İkonik PlayStation şekillerine sahip 500GB HDD PS4 Konsol, ek bir DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazı ile birlikte geliyor.

Kampanya kapsamında, Days of Play Özel Kasa Konsol fırsatının yanı sıra, seçili 1TB ve 500GB PS4 Konsol paketleri ve DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazı da avantajlı fiyatları ile raflarda olacak.

PS4 tarihinde en hızlı satışı olan birinci parti oyun ünvanına sahip God of War ve Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios (SIE WWS) oyunlarından Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted: Kayıp Miras, Gran Turismo Sport ve Shadow of the Colossus gibi Türkçe dil desteği ile gelen bir çok büyük yapım da indirimli kampanya fiyatlarıyla yetkili oyun ve teknoloji mağazalarında oyunculara sunulacak.

Days of Play süresince, PS Store’da, bir çok SIE WWS oyunu ile beraber, Call of Duty: WWII (Activision), Far Cry 5 (Ubisoft) ve Assassin’s Creed Origins (Ubisoft) ve Grand Theft Auto V (Rockstar Games) gibi üçüncü parti oyunlarda da büyük indirimler olacak.

Bunlara ek olarak, SIE WWS oyunları Farpoint ve Driveclub VR’ın da dâhil olduğu bir dizi PS VR oyununda sunulan harika fırsatların yanı sıra, PlayStation VR başlangıç paketi de avantajlı fiyatı ve ek bir oyun hediyesi ile kampanya kapsamında sunulacak.

Days of Play kampanyası kapsamında sunulan donanım ve aksesuar fırsatları:

500 GB PS4 Days of Play Özel Kasa Konsol1.749 TL
1TB PS4 Konsol ve God of War Paketi1.899 TL
500GB PS4 Konsol, 3 Oyun ve 3 Aylık PS Plus Üyeliği Paketi1.599 TL
PS VR Başlangıç Paketi ve Arizona Sunshine Oyunu 1.499 TL
DUALSHOCK 4 Kablosuz Kontrol Cihazı (siyah, beyaz, kırmızı, mavi) 219 TL

Days of Play kampanyası kapsamında, SIE WWS'ten AAA PS4 oyunlarına sunulan indirimler:

God of War 249 TL
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu99 TL
Uncharted: Kayıp Miras 99 TL
Gran Turismo Sport 99 TL
Shadow of the Colossus 99 TL
Horizon Zero Dawn 99 TL
Knowledge is Power 59 TL
Hidden Agenda 59 TL
Farpoint (PS VR) 99 TL
Driveclub VR (PS VR) 99 TL