Temmuz ayının başında iOS ve Android platformlarına gelen Pokemon GO, server sorunu olmaması için bölgesel olarak indirime sunulmuştu. Ancak hatrı sayılır çoğunluktaki Pokemon hayranı, mağaza değişimi yaparak Pokemon GO'yu cihazlarına indirdi. Henüz Türkiye'de resmi olarak indirime sunulmayan Pokemon GO'nun iOS ve Android'den sonraki durağı belli oldu. 

Windows Phone için Pokemon GO geliyor!
Uygulama kıtlığından dolayı pek fazla tercih edilmeyen Windows Phone, Pokemon GO gibi popüler bir oyundan mahrum kalmıştı. Microsoft'tun Portekiz menşeli Facebook hesabında ortaya çıkan bir mesaj Windows Phone için Pokemon GO müjdesini bizlere verdi.  

16-07/21/pokemon-go.jpg 

Microsoft'un Facebook sayfasında "Pokemon GO Windows Phone'a gelecek mi?" sorusuna karşılık Microsoft Portekiz Ekibi; Pokemon GO'nun çok yakında Windows Phone Store'da yer alacağını belirtti. Bu tip açıklamalara çoğu kez tanıklık ettik. Bazı söylemler yerine getirilmiş olsa da çoğu gelecek denilen uygulama halen daha bazı mağazalarda bulunmuyor. 

Windows Phone cephesinde yaşanan bu gelişme hakkında henüz yorum yapmak çok erken. Bakalım Microsoft Portekiz Ekibi'nin söylediği gibiPokemon GO çok yakında Windows Phone Store'daki yerini alacak mı?