Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, genç müşterileri için geçtiğimiz ay hayata geçirdiği Selfy dünyasında sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Selfy’ye gelenler, Kentucky Fried Chicken (KFC)’da 1 Zinger menü aldıklarında, 1 Zinger menüye ücretsiz sahip olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen Selfy’lilerin KFC yazıp 5062’ye kısa mesaj (SMS) göndermesi yeterli.

Selfy’liler kendi dünyalarını kendilerine özel fırsatlarla kuruyor

“Kuralları sen koy” mottosuyla hayata geçen yeni gençlik markası Selfy’ye gelenler, kendi özgür dünyalarını birbirinden avantajlı ve farklı fırsatlarla birlikte kuruyor.

Marka işbirlikleriyle üyelerine birbirinden çeşitli fırsatlar sunan Selfy dünyasında gençleri, KFC kampanyasının yanı sıra Caffè Nero kampanyası da bekliyor. Caffè Nero kampanyasına göre ise 1 kahve aldıklarında 1 kahve de hediye ediliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen Selfy’liler NERO yazarak 5062’ye SMS gönderdiğinde kampanya katılım şifresine sahip oluyor. Üstelik, Selfy’lileri Markafoni’den yapacakları 75TL ve üzerindeki alışverişlerde de 15TL indirim fırsatı bekliyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Selfy’lilerin MARKAFONI yazarak yine 5062’ye SMS göndermeleri yeterli.