WhatsApp’ın Android’de yer alan sürümünü Play Store>Uygulamalarım ve oyunlarım bölümünden güncelleyebilirsiniz. Ancak bazen bu güncellemeler Play Store’da görünmüyor veya geç görünebiliyor.

Biz de sizler için WhatsApp‘ın son sürüm APK. dosyasını paylaşıyoruz. APKMirrorsitesinde yer alan ve hiç bir modifikasyon işlemi yapılmamış WhatsApp Messenger 2.18.142sürümünü aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz WhatsApp dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.

Android’de güvenliğinizi sağlamak için WhatsApp Gold, WhatsApp+ ve WhatsApp profilime kim bakmış gibi uygulamaları yüklememenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca, APKMirror dışında sitelerde yer alan APK. dosyalarını yüklediğinizde, sisteminiz güvenlik zafiyetlerine çanak tutabilir.

Android’de APK. dosyalarını paketleyenler, bazen uygulamaların içerisine keylog veya kötücül yazılım gibi şeyler ekleyebiliyor.

WhatsApp’ın bir de Android platformunda test ettiği Beta sürümleri yer alıyor. Bu sürümde yeni özellikler bulunuyor. Ancak bu özellikleri kullanabilmek için karşı tarafında Beta sürümüne sahip olması gerekiyor.