Yandex, eğlence temalı etkinlikler odağında kullanıcılarına birbirinden farklı sürprizler ve akıllı fırsatlar sunacağı yandexsahne.com’u yayına aldı.
Yandexsahne.com’un ziyaretçilerini mutlu edecek ilk etkinlik fırsatı, 14 Mayıs tarihinde İstanbul Küçük Çiftlik Parkı'nda Hard Rock Cafe İstanbul’un sunduğu Aerosmith konseri... Yandex, 30 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında yandexsahne.com adresine girip sitede yer alan soruları doğru cevaplayan müzikseverlere, Aerosmith konseri için Biletix’te kullanabilecekleri %50 indirim kodu veriyor. Dünya turnesinin ilk durağı olarak Yandex’in katkılarıyla İstanbul’da sahne almaya hazırlanan rock’n roll’un efsane grubu Aerosmith’in 14 Mayıs’taki konseri, aynı zamanda grubun Türkiye’deki ilk konseri olma özelliğini de taşıyor.
 
10 şanslı çift, Yandex ile biletlerini “Diamond Circle” Kategorisine Yükseltecek
 
Konser günü etkinlik mekanında Yandex standına uğrayan 10 çift ise biletlerini en üst kategori olan “Diamond Circle” kategorisine yükselterek (Ticket Upgrade) konseri buradan izleme şansını yakalayabilecek.
Eğlence odağındaki sürprizlerine Aerosmith konseriyle başlayan Yandex, bu alanda da kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çözümler sunmaya devam edecek. Detaylı bilgi için www.yandexsahne.com adresini ziyaret edebilirsiniz.