Apple'ın ilk giyilebilir teknoloji ürünü iWatch akıllı saatinin tanıtım tarihi kesinleşti. Tanıtımı hakında bugüne kadar birçok spekülasyon çıkan iWatch'un ne zaman teknolojiseverlerin karşısına çıkacağı belli olmamıştı. Bu belirsizlik sona erdi ve Apple'ın akıllı saatinin tanıtım tarihi belli oldu.



Apple'a yakın kaynaklardan biri olan Re/code'dan John Paczkowski, ismi şimdilik iWatch olarak telafuz edilen iWatch için dünyanın çok beklemeyeceğini, 9 Eylül'de yeni iPhone'larla birlikte cihazın karşımıza çıkacağını kaydetti. Paczkowski'nin paylaştığı bilgiye göre iWatch, Apple'ın iPhone 6'yı tanıttığı gece yani 9 Eylül'de iPhone 6 ile birlikte tanıtılacak. 
Apple'ın akıllı saati iWatch, iOS 8 ile birlikte gelen sağlık uygulamasına ve akıllı ev uygulaması HomeKit'e sahip olacak. Apple, sağlık ve akıllı ev uygulamalarını iWatch'a ekleyerek piyasada bulunan rakiplerinden bir adım önde olmak istiyor. 
Sizce, Apple'ın akıllı saati rakiplerinin piyasaya sürdüğü akıllı saatlerden farklı olabilecek mi? iWatch piyasaya çıktığı zaman almayı düşünür müsünüz?