Vodafone Red dünyası, profesyonellere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Mobil çalışanlar için prestijli bir ofis ortamı sağlayan, kurumsal markalar için ise toplantı ve seminer odası kolaylığını yaşatan Urban Station, Vodafone Red ve Vodafone Red Business abonelerine %50 indirimli hizmet sunuyor.
 
Fırsat kapsamında tüm Vodafone Red ve Red Business aboneleri, Urban Station’un İstanbul’daki 5 farklı şubesinin nezih ortamından yararlanabilecek.
 
15 Haziran 2015 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında tüm Vodafone Red ve Red Business abonelerine Urban Station kullanımı %50 indirimle sunuluyor. Vodafone Red ve Red Business aboneleri URBAN yazıp 6666’ya SMS göndererek ya da Avantaj Cepte mobil uygulaması üzerinden kampanya detay sayfasında “Fırsatı Kullan” butonuna tıklayarak kampanya şifrelerini alabiliyor. Vodafone Red ve Red Business abonelerinin Urban Station noktalarında telefon numaralarını ve şifrelerini Urban Station resepsiyonuna söylemeleri yeterli oluyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:
 
“Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak sürekli yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Profesyonel Vodafone Red ve Red Business müşterilerine hayatın her alanında özel olduklarını hissettirmek için onlara Urban Station’da indirim fırsatını ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Mobil çalışan ya da saygın bir ofis ortamından faydalanmak isteyen tüm Red’lileri İstanbul’daki 5 farklı Urban Station ofisinden %50 indirimle faydalanmaya davet ediyoruz. Vodafone Red tarifeleriyle abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran yeni fırsatlar ve sürprizler hazırlamayı sürdüreceğiz.”
 
Urban Station kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Beydoğan ise kampanya hakkında şöyle konuştu: “Türkiye’de ve dünyada mobil çalışanların sayısı artıyor. Urban Station, kafe, pastane köşelerinde çalışmak zorunda kalıp düzen arayan kişilerden, evinde konsantre olamayıp yalnız hisseden girişimcilerden, serbest meslek sahiplerine, kurumsal firmaların mobil çalışanlarına, saha personellerine, toplantılarını daha keyifli alanlarda yapmak isteyen büyük firmalara kadar herkese hitap ediyor. Önümüzdeki dönemde hem İstanbul hem de Türkiye’nin diğer şehirlerinde açılacak olan yeni şubelerimizden de yararlanacaksınız.”