Uluslararası 9 milyondan fazla üyeye sahip online İngilizce eğitim platformu LinguaLeo, okula dönüş sezonunda tüm platformlarındaki mobil uygulamalarında yenilikler gerçekleştirdi.
Üyelerinin online platformlarda İngilizce öğrenimlerini ve İngilizce pratiklerini geliştirmeyi amaçlayan LinguaLeo’nun yeni sürümü ile tüm uygulamaları benzer tasarıma kavuştu. LinguaLeo üyeleri, bütün mobil platformlarda gramer dersleri de alabilecekleri gibi Windows Phone akıllı telefon ve tablet kullanan üyeler, artık TED Konferansları videolarını da izleyerek İngilizce dil bilgilerini geliştirebilecekler.
LinguaLeo iOS uygulamasını kullanan üyeler, Facebook hesaplarıyla oturum açıp, dil bilgisi dersleri ve ‘Metin Ormanı’na erişebilecekler. Dil bilgisi dersleri, aynı web sayfasında olduğu gibi seviye ve konuya göre ayrılıyor. Metin Ormanı içindeki tüm okuma materyallerine web sürümünde olduğu gibi kolayca erişilebiliyor ve bilinmeyen tüm kelimeler bir tık ile anında Türkçe veya İngilizce’ye çevriliyor. Tüm yeni kelimeler, okumanın hemen ardından yapılan alıştırmalar ile ezberlenebiliyor.
Facebook ve Google+ hesaplarıyla oturum açmaya olanak sağlayan Android uygulaması, IOS sürümündeki bütün yeni özellikleri kullanıma sunuyor. Windows Phone kullanıcıları da Facebook hesaplarıyla oturum açabiliyor, dil bilgisi derslerine ve ‘Metin Ormanı’na ulaşabiliyorlar. Windows Phone kullanıcıları aynı zamanda LinguaLeo içindeki TED Konferansları videolarını cepten izleyebilen ve altyazılarından takip ederken çevirisini görebilen ilk LinguaLeo üyeleri. Haziran ayında LinguaLeo’ya eklenen TED Konferansları, LinguaLeo üyeleri arasında oldukça yoğun ilgi gördü ve artık mobil platformlara taşındı.
LinguaLeo, yeni geliştirdiği mobil uygulamalarıyla, üyelerinin sadece masa başındayken değil, bilgisayara erişimleri olmadığı durumlarda, hayatın akışında ve herkesin kendi yaşam temposuna uygun İngilizce öğrenme ve pratik geliştirme imkânı sunuyor.
LinguaLeo uygulamasını aşağıda isimleri yazan uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

Android - Google Play
iOS - AppStore
Windows Phone
Chrome