Apple'ın iPhone ve iPad cihazları mobil pazarının en popüler ürünleri arasında yer alıyor. iPhone ve iPad'i bu kadar çok popüler yapan, cihazların tasarımları olduğu kadar, uygulama ekosisteminin diğer Android ve Windows Phone platformlarına göre daha geniş olması ve daha çok seçenek sunması. Ancak şirketin katı kuralları ve iOS işletim sistemi dışarıya tamamen kapalı olması nedeniyle, Apple tarafından belirlenen program ve yazılımlar dışında cihazlara uygulama yüklenemiyor.
Android'e göre güvenlik açısından çok sıkı politikaları bulunan iOS, kullanıcıların canını sıkabiliyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone veya iPad aldığınızda, App Store üzerinde beğendiğiniz her uygulamayı ücretsiz olarak yükleyemiyorsunuz, çünkü popüler uygulamaların çoğu ücretli olarak yayınlanıyor. Peki iPhone ve iPad'e ücretli uygulamaları ücretsiz olarak indirmenin bir yolu var mı?
 
iOS için ücretli uygulamaları ücretsiz olarak nasıl yüklerim?
 
Bu sorunun cevabı “Evet” diyebiliriz. iOS işletim sisteminde tam anlamıyla kontrole sahip olmak istiyorsanız, jailbreak en iyi yöntem olacaktır, jailbreak ile müdahale edilmiş iOS’a ücretli uygulamaları ücretsiz olarak yüklemek de mümkün olacaktır. Fakat “ben uğraşamam” diyorsanız, bu yazımızda sizlere jailbreak gerektirmeyen ücretli uygulamaları ücretsiz yükleme yöntemini anlatacağız. Lafı fazla uzatmadan konuya giriş yapalım.
 
Ücretli iOS uygulamalarını VShare ile bedava indirin!
 
- iPhone ve iPad cihazınızın Safari uygulamasını açın
- Adres arama çubuğuna “vshare.com” yazarak sayfanın açılmasını bekleyin


- Eğer cihazınızda jailbreak yüklüyse, “Jailbroken Download”, eğer yüklü değilse (Unjailbroken Download) seçeneğini seçerek karşınıza ikinci ekranın gelmesini bekleyiniz.



- Yükle dedikten sonra iPhone, karşınıza bu uygulamanın güvenli olmadığına dair bir bildirim çıkaracak ki bu çok normal bir şey, Apple güvenmediği uygulamaların kullanıcı tarafından indirilmeden önce bilgi edinmesini isteyecektir. Güven seçeneğine tıklayarak uygulamayı yükleyiniz.
- Uygulamayı kurduktan sonra ücretli uygulamaları iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirmek için Vshare uygulamasını açın
- İndirmek istediğiniz bir uygulamayı seçin ve uygulamanın adının üzerine tıklayın. Örnek olarak Minecraft'ı seçtik




- Uygulama indirilecek. İndirme işlemi bitince, tekrar uygulamanın adının yazdığı yere basın size paket dosya kurulsun mu uyarısı verecek. Kabul edin.



- Uygulama arık iPhone veya iPad cihazınıza yüklendi