Microsoft, dijital ajansların işlerinde bulut bilişimden nasıl faydalanabileceğini paylaşmak üzere özel bir web semineri düzenliyor. Seminer, Microsoft’un açık ve esnek bulut platformu Microsoft Azure’u daha yakından tanımak ve bu servislerden en verimli şekilde nasıl faydalanacağını öğrenmek isteyen tüm ajans çalışanlarının katılımına açık olacak.
 
Seminer, Microsoft Türkiye Azure Yazılım Geliştirme Teknolojileri Yöneticisi Mustafa Kasap ve Roy+Teddy Ajans Başkanı/CTO Ekin Özçiçekçiler’in sunumlarıyla gerçekleştirilecek.
Seminerde ele alınacak konular arasında dijital ajanslarda dönemsel projelere bağlı olarak gelişebilecek ani yük artışının bulut bilişimle ölçeklendirilmesi, uygulama geliştirme ve akışkan medya altyapılarında Microsoft Azure’un sağlayacağı faydalar, hizmet sürekliliği ve bilgi güvenliğinde bulut bilişimin getireceği avantajlar gibi konular yer alıyor.
 
19 Kasım Çarşamba günü saat 10:30 - 11:30 arasında gerçekleştirilecek etkinliğe katılım için https://azureinfo.microsoft.com/ME-Azure-WBNR-FY15-11Nov-DijitalAjanslariinBulut-Registration.html adresinden kayıt yaptırmak yeterli. Microsoft Azure hakkında daha fazla bilgi için azure.microsoft.com/tr-tr adresini ziyaret edebilirsiniz.