Sosyal medyanın en gözde ve yeni uygulamalarından biri olan Pondr, yazılı ve görsel içerikleri aynı platformda buluşturarak, kişiler arası etkileşimi en üst düzeye çıkarıyor. Modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandıran ürünleriyle tanınan Fuga Mobilya, bu uygulamayı Türkiye’de ilk kullanan Türk markası olarak dikkat çekiyor. Pondr’da sosyal ağ kullanıcılarının ilgisine sunulan hashtag, geotag, mention özellikleri, anında mesaj ve fotoğraf filtreleme fonksiyonları, Fuga Mobilya’ya ulaşmak isteyenlere hem ürünleri inceleme hem keyifli zaman geçirme şansı sunuyor.
 
Fuga Mobilya Pondr ile ürünlerini doğru kanalda tanıtma imkanı buluyor
 
Son dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren, projenin ilk yatırımcısı Halit Ergenç ve Pondr’ın yaratıcısı Aziz Akgül ortaklığında gelişen yeni sosyal ağ, Apple App Store’da En İyi Yeni Uygulamalar arasına girmeyi başardı. Halit Ergenç de Fuga Mobilya’nın Tay Koltuk’unu beğenerek yorumlarını bu platformda paylaştı.
 
Fuga Mobilya, sosyal medyanın tüm kanallarını aktif olarak kullanıyor
 
Pondr’ın yanı sıra; Facebook, Twitter, Pinterest ve Linkedin hesapları da bulunan                Fuga Mobilya, müşterileriyle olan iletişiminde sosyal medyadan büyük ölçüde faydalanıyor. Kendi bloğu da bulunan marka burada hem dekorasyon, sanat, edebiyat, tasarım gibi ilgiyi canlı tutacak konuları paylaşıyor. Böylece markanın müşterileriyle hızlı ve etkili iletişim kurması mümkün oluyor; markaya istenilen an ve yerde, kolay erişim imkanı sağlanıyor.