Teknoloji Gündem

Dünyanın en başarısız 7 telefonu!

Son 20 yılda telefon dünyasında sayısız işlevsel yenilikler gördük. Bu yararlı gelişmelerin yanında oldukça başarısız olan projelere de şahit olduk. Bu listemizde dünyanın en kötü telefonları olarak adlandırılan 7 telefonun yer aldığı bir yazıyı sizler için derledik.

Kimisi tasarım bakımından gerçekten başarısızlığın tanımını yaparken kimisi de verimsiz özellikleri veya zamanının ötesinde olması yüzünden başarılı olamadı. Bu bağlamda başarısızlık kriterini insanlığa sağlanan yarar ile yatırım – performans üzerinden değerlendirmeyi uygun bulduk.

Sesli asistanlar, GPS sistemleri, çok yüksek çözünürlüklü kameralar ve yüz binlerce kişiyi aynı anda buluşturan oyunlar derken yepyeni bir çağa tanıklık ediyoruz. Burada yer alan bazı telefonlar çağının ya ilerisindeydi ya da o özelliklere ihtiyaç yoktu.

Bu cihazlar ticari olarak başarılı olamasalar da kendilerinin günümüze ışık tuttuğu bir gerçek. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazımıza başlayalım. Son olarak sizin için dünyanın en başarısız telefonları hangileri bilmek isteriz.

Bir yorum yazın

Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başa Dön