Elektronik ürünlerde düşük maliyetler, her zaman düşük teknoloji anlamına gelmez. Görüntüleme teknolojilerinin hızla geliştiği günümüzde bütçe dostu cep telefonu modelleri, hem ideal fiyat aralığında yer alıp hem de kaliteli fotoğraf ve videolar elde etmenizi sağlayabilir. 3000 TL’den daha az para harcayarak arka tarafında birden fazla kullanışlı kamerası bulunan, az ışıkta oldukça iyi görüntüler üreten, hem geniş açılı hem de telefoto lense sahip işlevsel bir telefonları tercih edebilirsiniz. Uygun cep telefonu fiyatları ile öne çıkan modellere ve özelliklerine yakından bakalım.

GELİŞMİŞ GÖRÜNTÜLEME VE KAMERA TEKNOLOJİSİ

Bazı akıllı telefon kameraları, oldukça karmaşık görüntüleme sistemleriyle rekabet edebilen şaşırtıcı özellikler taşır. Düşük fiyatlı cep telefonları, görüntü kalitesi ve kontrast oranları mükemmel seviyede fotoğraflar çekebilir. Birden fazla odak uzaklığı bulunan, seyahat ve sokak fotoğrafçılığı için etkileyici sonuçlar veren bir cep telefonu istiyorsanız uygun fiyatlı modellerin taşıdığı yüksek görüntü teknolojileri hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Satın alabileceğiniz uygun fiyatlı cep telefonlarının bazılarını sizin için değerlendirdik.



İYİ KAMERALI, UYGUN FİYATLI CEP TELEFONLARI

● Beklentilerin ötesinde Samsung Galaxy Serisi
Galaxy serisi oldukça kaliteli kameralara sahip. Uygun fiyatlı Samsung Galaxy serisi telefon modelleri, 12 MP kameranın yanı sıra geniş açılı ve makro lensler, derinlik sensörü ve 32 MP ön kamera içeren 48 MP ana sensör teknolojisi sunuyor. Galaxy telefon modelleri, OLED ekran tasarımı sayesinde üstün kalitedeki Samsung standartlarını karşılıyor.

● Xiaomi ile çarpıcı görüntü kalitesi
Xiaomi telefon modelleri, kameralı telefonlar arasında kısıtlı bütçelere hitap eden en iyi cihazlar arasında. Sadece oldukça iyi bir kamera sistemine sahip olduğu için değil, kullanıcı deneyiminin üstünlüğü açısından da tercih ediliyor. Xiaomi cep telefonu modellerinden birini seçtiğinizde güçlü işlemci, estetik tasarım, Full HD ekran, yüksek kapasiteli pil gibi üst düzey özellikleri de edinirsiniz.

● Huawei P Smart’la canlı renkler
Huawei P Smart serisi telefonlar, sosyal medyada görüntü paylaşmayı sevenler için mükemmel denebilecek bir kameraya sahip. Sabit odaklı lensli, 8 MP f/2.0 geniş diyaframlı selfie kamerası, bokeh özelliğini kullanırken doğru renkler ve iyi alan derinliği ile güzel sonuçlar üretir. Özellikle güneşli günlerde harika renkler yansıtan Huawei P Smart, gerektiğinde kullanabileceğiniz bir yapay zeka moduna sahip. Huawei AI modu, iç veya dış mekanlarda, düşük ışık seviyelerinde çekim yaparken son derece başarılıdır.

CEP TELEFONU AKSESUARLARI İLE ÜSTÜN DENEYİM

Harika fotoğraflar çeken uygun fiyatlı cep telefonunuzu önde gelen cep telefonu markaları tarafından üretilen kaliteli aksesuarlar ile çok daha işlevsel hale getirebilirsiniz. Şeffaf, silikon telefon kılıfları ile cihazlarınızı düşme veya çarpma sonucu oluşabilecek hasarlardan kolayca koruyabilirsiniz. Telefon tutucu ürünlerle ellerinizi serbest bırakarak çekimler gerçekleştirebilir, birbirinden farklı özelliklere sahip kulaklık modelleriyle telefonunuzun farklı işlevlerinden faydalanabilir ve kullanıcı deneyiminizi yükseltebilirsiniz.

BÜTÇE DOSTU İNDİRİMLİ ELEKTRONİK ÜRÜNLER

Akıllı telefonlardaki kameralar; optik görüntü sabitleme (OIS), daha büyük sensörler, parlak lensler ve hatta optik yakınlaştırma dahil olmak üzere, görüntü kalitesini büyük ölçüde artıran bir dizi özellik sayesinde son birkaç yılda uzun bir yol kat etti. Bununla birlikte akıllı telefonunuzla birlikte iyi bir kamera da edinmek için büyük harcamalar yapmanıza gerek yok. Hem iyi fotoğraf çeken hem de ekonomik bir akıllı telefon arıyorsanız hepsi ÇiçekSepeti’nde! En iyi elektronik ürünler ÇiçekSepeti'ni ziyaret edebilir, uygun fiyatlı ürünler arasından kolayca sipariş verebilirsiniz.