Vodafone, Akıl Küpü Tarifeler adıyla yenilediği faturalı portföyüyle faturalıların ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler sunuyor. Faturalılara her daim akıllı seçimler sunan Akıl Küpü Tarifeler; Akıllı Devretme, Akıllı Durma Özellikleri, Akıllı Bilgilendirme Sistemi, Akıllı Tarife Değişikliği, Akıllı Telefon Teklifleri  ve Akıllı Uygulamaları içinde barındırıyor. Abonelerin faturalarını kontrol atında tutabilmeleri için limitine geldiğinde fatura durduran ‘Akıllı Durma Özelliği’ ise fatura aşımından yakınanlar için ideal çözüm olarak öne çıkıyor. Akıl Küpü Tarifeler için geçerli olan ‘Akıllı Durma Özelliği’ ile aboneler istemedikçe faturalarını 1 kuruş bile aşmıyor.

İster Akıllı Devretme ister Akıllı Durma özellikli Akıl Küpü Tarifeler 19 TL’den başlayan fiyatlarla
Hepsi internetli Vodafone Akıl Küpü Tarifeler 19 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor ve aboneler tarifelerini ister Akıllı Durma ister Akıllı Devretme özelliğini seçerek kullanabiliyorlar. Üstelik aboneler seçtikleri akıllı özelliği yıl içerisinde SMS göndererek istedikleri gibi değiştirebiliyorlar.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
“Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye'de herkese ilham verme hedefimiz doğrultusunda, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Yenilikçi akıllı çözümler sunacak şekilde baştan sona yenilediğimiz faturalı portföyümüz Akıl Küpü Tarifeler kapsamında abonelerimize faturalarını kontrol altında tutarak özgürce konuşabilecekleri çözümler sunuyoruz. Özellikle ‘Akıllı Durma Özelliği’ ile, fatura aşımından yakınan abonelerimiz, fatura kaygısı yaşamadan rahatlıkla mobil iletişimlerini sürdürebilecekler.Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”