Yeni yıl; yeni beklentiler, yeni dilekler, yeni umutlar ve mutluluk veren hediyeler demek. İşte Aksigorta, sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışma ile bize bunların hepsini şimdiden yaşama fırsatını sunuyor.
12 Aralık’a kadar sürecek ve her hafta ‘evim için’, ‘arabam için’, ‘sağlığım için’, ‘ailem için’, ‘dünya için’ gibi sizin için önemli, ayrı temalarda dileklerinizi yazacağınız yarışmaya Aksigorta’nın Facebook ve Twitter hesabı üzerinden katılabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey ise 12 Aralık’a kadar her Salı Aksigorta’nın Facebook sayfasını (http://facebook.com/Aksigorta), her Perşembe ise Twitter (https://twitter.com/Aksigorta) hesabını saat 14:00’te ziyaret ederek 24 saat içinde haftanın temasına uygun dileği dilemek.
Hem Facebook hem de Twitter için her hafta çekilişle belirlenecek olan 3 dileğin sahibi 50 TL’lik hediye çekinin sahibi olacak. Kazananlar, birçok mağazadan elektronikten beyaz eşyaya mutfak gereçlerinden kozmetiğe kadar 2000’i aşkın üründen istediklerini alabilecekler.
Siz de hem dilek dilemenin hem de hediye kazanmanın keyfini bir arada yaşamak istiyorsanız Aksigorta’nın Facebook ve Twitter hesaplarını ziyaret ederek yeni yıl heyecanını şimdiden yaşamaya başlayabilirsiniz.