Apple’ın iPhone 6’larla birlikte teknoloji dünyasına duyurduğu Apple Watch’un fiyatı belli oldu. 350 dolardan satışa sunulacağı açıklanan Apple Watch’un fiyatı modellere göre değişiklik gösterecek.
Geçmişte iPhone 6 ve 6 Plus'ın boyutları, iOS cihazlar hakkında verdiği bilgilerle güvenilir bir kaynak olarak tanınan Fransız Apple portalı iGen.fr’nin haberine göre, Apple Watch’un giriş modeli sport 350 dolar, paslanmaz çelik modelinin fiyatı 500 dolardan başlayabilir. Cihazın altın modelinin fiyatı ise 4 bin ile 5 bin dolar arasında olması bekleniyor.



Teknoloji haber sitesi TechCrunch, cihazın altın modelinin 1200 dolar civarında fiyata sahip olabileceğini haber yapmıştı. Bu iki kaynaktan bağımsız ortaya çıkan başka bir raporda ise altın modelinin fiyatın 5000 dolar olacağı açıklanmıştı.
Anlaşılan Apple akıllı saatlerine sahip olmak için kesenin ağzını açmak gerekecek. Tabi bu arada cihazın çıkış tarihide 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü'nden, ilkbahar aylarına ertelendi. Almak isteyenler biraz daha beklemek zorunda. Peki siz bu fiyata Apple Watch satın almak ister misiniz?