En büyük rakiplerinden biri olan Apple’ın yeni nesil amiral gemisi iPhone 5S’de karşımıza çıkan Altın rengi kasanın teknoloji dünyasında büyük heyecan yaratmasının ardından harekete geçen HTC, One modeli için de aynı renkte bir kasanın görsellerini sosyal medya üzerinden kullanıcılarına sundu. Görünen o ki, kısa bir süre içinde Altın renkli bir HTC One ellerdeki yerini alacak.
Akıllı telefon pazarındaki rekabetin kahramanlarından biri olan HTC, yeni amiral gemisi “One” üzerinde oldukça titiz çalışmıştı. Teknoloji pazarının nabzını tutan rakiplerine karşı başarılı amiral gemisiyle popülerliğini yitirmeyen HTC One, kullanıcısına sunduğu yüksek performansı ve kasa tasarımıyla Android işletim sistemli modeller arasındaki liderliğini korumaya devam ediyor.

Gümüş, Beyaz ve Siyah renk seçenekleriyle piyasaya sunulan modelin, sosyal medyada yayılan yeni görsellere bakıldığında altın renkli modelinide piyasaya süreye hazırlanıyor. Sprint kullanıcıları için geçtiğimiz aylarda kırmızı renginin üretildiğinden söz ettiğimiz HTC One’ın mavi renk seçeneği de Best Buy üzerinde görüntülenmişti. Görünen o ki yakın zamanda birçok akıllı telefon üreticisinin altın rengi modelleri raflardaki yerini alacak.