Türk Bilişim sektörünün en yaygın dağıtıcısı Arena Bilgisayar, bugün yaptığı açıklamada iki yılı aşkın süredir Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Sayın Servet Topaloğlu’nun görevinden ayrıldığını, Raj Shankar'ın ise Yeni Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu açıkladı.
Arena Bilgisayar'da 28 Mayıs 2012 tarihinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Sayın Servet Topaloğlu, 20 Temmuz 2012 tarihinde ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştı. Farklı bir sektörde profesyonel üst düzey yönetici olarak görev almayı planlamakta olduğunu belirten Sayın Topaloğlu, üstleneceği yeni görevleri sebebiyle Arena Yönetim Kurulu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak mevcut görevlerini hakkıyla yerine getirmesinin mümkün olamayacağını belirterek görevinden ayrıldı. Arena Yönetimi konuyla ilgili "Arena Yönetimi olarak, Sayın Servet Topaloğlu'nun, iki yılı aşkın süredir şirketimize olan katkılarından ve üstün performansından dolayı kendisine teşekkür ederiz ve bundan sonraki yöneticilik hayatında başarılar dileriz." şeklinde açıklamada bulundu.
Arena Bilgisayar'da 27 Şubat 2014 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, 35 yılı aşkın mesleki tecrübeye sahip olan Raj Shankar yürütecek.
Birla Teknoloji ve Bilim Enstitüsü (BITS) işletme bölümü yüksek lisans mezunu olan Raj Shankar, ilaç sanayii ve tekstil alanları dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde Hindistan içinde ve yurtdışında (Macaristan, Hong Kong ve Singapur dahil olmak üzere) çalışmıştır.
Shankar, Redington Gulf FZE'ye 2001 yılında tam zamanlı Direktör olarak katılmış olup Redington'ın Singapur, Güney Asya, Orta Doğu ve Afrika'daki yurtdışı faaliyetlerinin sorumluluklarını yürütmektedir. Sn. Shankar şu an Redington Hindistan Ltd.'nin eş başkanı ve Redington International (Holding) Ltd. ve Redington Gulf FZE'nin Sorumlu Müdürlük görevini sürdürmektedir. Raj Shankar, 27 Şubat tarihi itibariyle de Arena Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devraldı.