Asus, düzenlediği Computex 2013 etkinliğinde yeni ürünlerini ve teknolojilerini tanıtıyor. Google ve Apple benzeri bir etkinlikle ürünlerini tanıtan Asus, şu ana kadar 2 tane yeni cihaz tanıttı.
FonePad Note

CEO Jonney Shih tarafından tanıtılan cihaz, 1080p Full HD ekran çözünürlüğüne sahip, IPS+ ekranı var ve Android 4 işletim sistemiyle çalışıyor.

FonePad Note adı verilen cihaz, tam anlamıyla tableti ve telefonu tek bir yerde birleştiriyor. 3G bağlantısı olan cihaz, sesli aramalar yapabiliyor ve veri aktarımında bulunabiliyor. Yani ister tablet olarak kullanın, ister telefon olarak. Tabletlerin gelecekteki formu bu şekilde olursa çok daha verimli olmaz mı?
1.6 GHz Z2560 Clover Trail Atom işlemci ile 2 GB RAM ve 8 megapiksele sahip olan FonePad, Samsung’un Note cihazına benzerlik gösteriyor.
MeMO Pad HD7

Tablet ailesine yeni eklediği MeMO Pad HD7 ‘yi yine bu fuarda duyurdu. MeMO Pad ile benzer bir tasarımda olan yeni MeMO Pad HD7, 10.8 mm kalınlığında ve 302 gram ağırlığındaki boyutlarıyla, daha ince bir tasarımda tanıtıldı.

ARM Cortex A7 dört çekirdekli işlemci ile tanıtılam MeMO Pad HD7’de, 5 Megapiksel ana kamera ve 1.2 Megapiksel ön kameraya ek  Bluetooth 4.0 ve GPS teknolojileri bulunmaktadır. Ürün 16 GB ve 8 GB olarak satışa sunulacaktır.