ASUS, çok küçük boyutlardaki yenilikçi VivoPC modelini İstanbul’da düzenlediği etkinlikte kullanıcıların beğenisine sundu.
VivoPC standart bir masaüstü bilgisayarın sunduğu tüm avantajları kompakt bir kutuya sığdıran, isterseniz evinizdeki televizyona, isterseniz de bir monitöre bağlayıp kullanabileceğiniz eksiksiz ve yenilikçi bir PC.
 
Etkinlikte sunumuyla yeni ürünleri tanıtan ASUS Türkiye İş Geliştirme Müdürü Erkan Genç, ürünlerle ilgili olarak, “Temel olarak ev kullanıcıları için tasarlanan VivoPC, akıllı cihazlarınızdan erişim sağlayabildiğiniz, ev bilgisayarlarının hantal yapısından farklı olarak tasarlanmış yenilikçi bir cihaz. Bulut erişimi ve DLNA gibi teknolojilerden sonuna kadar faydalanan, güçlü ve özelleştirilebilir donanımıyla bir ev kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra yepyeni deneyimleri de beraberinde getiriyor”dedi.


 
190 x 190 x 56,2  mm.’lik boyutlarıyla bir DVD kutusu kadar yer kaplayan VivoPC ile internette gezinmenin yanı sıra yüksek çözünürlüklü videoları izlemek de mümkün oluyor. Asus VivoPC serisinde Intel’in Celeron, Core i3 ve Core i5 işlemcileri bulunuyor. Bu işlemciler sayesinde Asus VivoPC ile yüksek çözünürlüklü videolar büyük ekranda izlenebiliyor, tablolar ve sunumlar hazırlanabiliyor ve internette rahatça gezinilebiliyor.
 
ASUS VivoPC 299$+KDV’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.