Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'de genç girişimcilerin domine ettiği oyun sektörü ihracatınınaa gurur verici seviyelere geldiğini belirterek, "Altın gençlerimiz' Türkiye'de yüzde 100 katma değerli 500 milyon dolarlık ihracat yapıyor, oyun yazıyorlar ve bunları dünyaya satıyorlar" dedi.

Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları'17 İhracatı Teşvik Ödülleri Töreni'nde ihracata ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

"Yetenekli gençlerimize destek olacağız"

Türkiye'nin dinamik girişimcilerinin zekası önderliğinde yükseleceğini anlatan Zeybekci, son zamanlarda Türkiye'de genç girişimcilerin önderlik ettiği oyun ihracatının gurur verici noktalara ulaştığını belirtti.  

Zeybekci, "Altın gençlerimiz' Türkiye'de yüzde 100 katma değerli 500 milyon dolarlık ihracat yapıyor, oyun yazıyorlar ve bunları dünyaya satıyorlar. Yetenekli gençlerimize, fikir sahiplerine önümüzdeki dönemde daha farklı şekillerde de destek olacağız. Gençlerimiz için çok farklı bir şey öngörüyoruz. Hayallerine destek olmak için ne gerekiyorsa yapacağız" açıklamasında bulundu.