Teknoloji perakende mağazaları zinciri Bimeks, Türkiye genelindeki 84., Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 15. ve Şanlıurfa'daki 2.mağazasını Piazza AVM'de açtı. 400 metrekarelik Bimeks'in mağaza açılışına Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, icra kurulu üyeleri Önder Yüksel ve Muhittin Şenel katıldı.
İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu. Ürün ağına televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve binlerce çeşit ürün yanı sıra beyaz eşya, hobi grubu ve spor ürünlerini de ekleyen Bimeks'in açılışında akıllı telefonlar, notebooklar ve büyük ekranlı televizyonlarda cazip indirimler uygulandı. Açılışa özel stoklarla sınırlı indirimler 15 gün boyunca geçerli olacak.
Geçtiğimiz günlerde Rekabet Kurumu tarafından İngiliz perakende şirketi Electro World'ün 32 mağazası ile yer aldığı Türkiye iştiraki Dixons Retail'i satın almasına izin verilen Bimeks, diğer yandan açtığı yeni mağazalarıyla 81 ilde her şehre en az bir Bimeks mağazası açma hedefine adım adım yaklaşıyor. Bimeks Genel Müdürü Arif
Bayraktar, açılışta şunları söyledi: "84 mağazamız oldu. Bir de Electro World'ün Türkiye operasyonlarını satın aldık. Bu ay sonu itibari ile birleşme işlemlerini tamamlayacağız inşallah. Nihayetinde birden yüzün üzerine çıkıyoruz. 2015'te 160 mağaza ile tüm illerimizde olacağız. Adım adım bu hedefe doğru ilerliyoruz."