Otomotiv teknolojileri, sanayi teknolojileri, dayanıklı tüketim malları, enerji ve bina teknolojisi alanlarında geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunan Bosch, “düşündüğünüzden çok daha fazlası” söylemiyle, bir dünya turu düzenliyor. “Bosch World Experience” ismiyle düzenlenen organizasyona katılmaya hak kazanan 6 şanslı aday, Bosch’un yer aldığı projeleri ziyaret etmek ve deneyimlerini sanal günlükleri aracılığıyla paylaşmak üzere 16 günlük bir yolculuğa çıkacak.
Bu yaz düzenlenecek ve ziyaret noktaları arasında Londra, Panama, San Francisco, Şanghay ve Singapur’un da bulunduğu “Bosch World Experience”a katılmak için, iyi derecede İngilizce bilen ve sosyal medyaya meraklı adayların 16 Mayıs 2014’e kadar www.experience.bosch.com.tr adresi üzerinden başvuru yapması gerekiyor.
Panama Kanalı Havuzlarından San Francisco’da eBike’la Şehir Turuna
Bosch World Experience, uluslararası katılımcılarına Bosch imzası taşıyan altı büyük projenin sahne arkasına özel erişim sunacak. Seyahat güzergâhı üzerindeki destinasyonların her birinde katılımcıları, birbirini tamamlayan etkinliklerden oluşan dolu dolu bir program bekliyor. Örneğin, katılımcılar Panama Kanalı’nın yakınında bulunan ve Bosch Rexroth hidrolik sistemleriyle donatılan yeni geçiş havuzlarında konteynır taşımalık gemilerinin nasıl 26 metre indirilip yükseltildiğini öğrenirken, aynı zamanda Londra’da bir blogger atölyesine katılma, San Francisco’da ise eBike üzerinde şehir turuna çıkma şansı bulacaklar.