Global servis ve hizmet sağlayıcısı Bosch, “Bosch World Experience” adıyla düzenlediği dünya turunda katılımcıları 16 günlük bir yolculuğa çıkartacak. Bosch’un yer aldığı projeleri ziyaret etmek üzere bu yaz düzenlenecek seyahatte gidilecek noktalar arasında Londra, Panama, San Francisco, Şanghay ve Singapur bulunuyor. Başvurular 14 Nisan ve 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında, www.experience.bosch.com.tr adresi üzerinden kabul edilecek.
 
Sosyal medyaya ilgili ve meraklı katılımcılar tercih ediliyor
 
Katılmak isteyenlerin öncelikle web sitesi üzerinden kayıt olması, her bir varış noktası hakkındaki soruları cevaplaması ve kişisel bilgilerini vermesi gerekecek. Sosyal medyaya ilgili ve meraklı olanların katılacağı seyahat projesinin başvuru aşamasından sonra, dünyanın dört bir yanından altı katılımcı seçilecek.
 
Bosch, düşündüğünüzden çok daha fazlası 
 
125 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Bosch, günümüzde otomotiv teknolojileri, sanayi teknolojileri, dayanıklı tüketim malları, enerji ve bina teknolojisi alanlarında geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyor. Bununla birlikte, birçok insan Bosch’u sadece kablosuz elektrikli vidalama aleti, çamaşır makinesi ve buji üreticisi olarak biliyor. “Bosch düşündüğünüzden çok daha fazlası” söylemiyle, altı kişi Bosch’un “Yaşam için teknoloji” sloganıyla dünyada ne şekillerde iz bıraktığını keşfetmek üzere üç kıtaya seyahat edecek. Bosch World Experience, uluslararası katılımcılarına, içinde Bosch’un bulunması umulmayacak alanların da yer aldığı altı büyük projenin sahne arkasına özel erişim sunacak. Seyahat güzergahı üzerindeki destinasyonların her birinde katılımcıları, birbirini tamamlayan etkinliklerden oluşan dolu dolu bir program bekliyor. Örneğin, katılımcılar konteyner gemilerinin Panama Kanalı’nın yakınında bulunan ve Bosch Rexroth hidrolik sistemleriyle donatılan yeni geçiş havuzlarında nasıl 26 metre indirilip yükseltileceğini öğrenirken, aynı zamanda Londra’da bir blogger atölyesine katılma, San Francisco’da ise eBike üzerinde şehir turuna çıkma şansı bulacaklar.
 
Katılımcılar deneyimlerini sanal bir seyahat güncesi üzerinden paylaşacaklar
 
Katılımcılar 16 günlük seyahatleri boyunca elde ettikleri deneyimlerini, kendi sosyal medya kanalları üzerinden paylaşacakları mesajlar, resimler ve videolar ile aktaracaklar. Katılmayanlar da, bu kanallar üzerinden onlarla etkileşime girerek Bosch World Experience içinde yer almış olacaklar. Makale ve görseller daha sonra özel bir web sitesinde, bir blog-belgesel ile özetlenecek.