ivee Sleek, ilk bakışta her evde bulunan bir saat çalar izlenimi versede o aslında bir çalar saatten çok daha fazlasını yapabiliyor.
ivee, internet bağlantılı bir çalar saat ürünüdür. Fakat yapabildikleri arasında sorularınızı cevaplamak, verdiğiniz emirlere uymak ve diğer internet bağlantılı cihazlarınızı kontrol edebilme var. ivee'nin özellikleri sayesinde yapabileceklerimize baktığımızda gerçekten etkili ve bizi mutlu edebilecek şeyler bulunuyor
 
Hatırlatma özelliği sayesinde, ivee'ye akşam 5'te dışarıya çıkacağımı hatırlat derseniz, sizi saat 5'te otomatik olarak uyarır.
 
Alarm özelliği ile birlikte, beni sabah 6'da uyandır derseniz sizi sabah 6'da alarm çalarak uyandırır.
 
Zaman özelliği size, sorduğunuzda saati söylemesini sağlar.Bu özellik sayesinde dünyanın diğer şehirlerindeki saati de ivee'ye sorup öğrenebilirsiniz.
 
Uyku müzikleri olarak hazırlanmış doğa seslerini uyumadan önce komut verip açarak rahatça uyuyabilirsiniz.
 
Sesi yükselt veya düşür diyerek ses ayarlamalarını yapabilirsiniz.
 
Radyo dinlerken başka bir kanala geçmek istediğinizde bunu ivee'ye sölemeniz yeterli.
 
İlk başta uzaktan bir çalar saat gibi gözüksede ivee'nin özellikleri sayesinde hem kendimizi eğlendirebilir hemde sabahları mutlu uyanabiliriz. ivee'nin online servisini kullanarak yapmasını istediğiniz şeyleri size telefonunuz aracılığıyla hatırlatmasını sağlayabilirsiniz..