Capital ilk değişimi web sitesi www.capitalcom.tr adresini yenileyerek yaptı. İçerik ve tasarımıyla tümden değişen www.capitalcom.tr yeni yüzüyle iş dünyasının açılış sayfası olmayı hedefliyor.

İş dünyası, liderlik, inovasyon, sektörel haberler, makro ekonomi, piyasalar ve yeni trendlerle ilgili özel haberleri güncel içeriklerle birlikte www.capital.com.tr adresinde bulmak artık mümkün.

İkinci önemli yeniliğini mobil uygulamasını devreye alarak yapan Capital, Ocak 2015’ten itibaren App Store ve Google Play'de okuyucularıyla buluşmaya başladı. Yeni mobil uygulamasını indiren tüm okuyucular Capital'in en son sayısının tüm içeriğini okuma imkanına sahip oluyor.
Tasarımı, dinamik yapısı, zenginleştirilmiş görsel içeriği ve kolay okunurluğu ile dikkat çeken mobil uygulama ile Capital'in geçmiş sayılarına da bir 'tık'la ulaşmak, cep telefonlarına ya da tabletlere indirmek mümkün hale geldi.

Capital, özel ve dolu bir içerik ile iş ve ekonomi dünyasına ilişkin gerçek ve güncel bilgiyi dijital platformda da okurlarına sunuyor.