TEKNOLOJİGÜNDEM.COM / ÖZEL HABER
Türkiye’de internet kullanımı hızla artıyor.  36 milyon internet kullanıcısıyla dünyada  onbirinci sırada yer alan Türkiye’de 13 milyondan fazla da mobil internet kullanıcısı bulunuyor.  Pazardaki payını yükseltmeyi amaçlayan internet sağlayıcıları da kıyasıya bir rekabet içinde. İnternet sağlayıcılar, gazete ve TV reklamları ile de yetinmeyip telefonla tek tek aradıkları kullanıcılara cazip fiyat tarifeleri sunuyor. İşte bu rekabet içinde ilginç ve insanı gülümseten olaylar da yaşanıyor.

Teknolojigundem.com’u arayan bir internet kullanıcısı, D-Smart müşteri temsilcisiyle yaptığı telefon görüşmesini aktardı. Biz de olayı sizlerle paylaşalım istedik. İnternet kullanıcısı, D-Smart müşteri temsilcisi tarafından aranmasını ve aradaki diyalogları şöyle aktardı:

-Alo, iyi günler. A…. İle mi görüşüyorum?
-İyi günler evet ben A…..
-0212 xxx xx xx numaralı sabit hat üzerinden sınırsız internet kullanıyorsunuz doğru mu?
-Evet.
-Son faturanız 69 lira olarak görünüyor…
-Hayır 67 lira. 
-Tamam olabilir. Ancak size çok önemli bir teklifimiz olacak. 
-Buyrun sizi dinliyorum.
-D-Smart olarak size sunacağımız teklifte sınırsız internet kullanımınız devam edecek. Bunun yanı sıra bir de D-Smart TV yayınlarını izleyeceksiniz. Ayrıca D-Smart yayınlarını izleyebilmeniz için gerekli cihazları da hediye ediyoruz. Ve en önemlisi tarifenizi 59 lira olarak 2 yıl boyunca sabitliyoruz.
-Bu teklifi bana mı yapıyorsunuz?
-Evet efendim.
-O halde derhal 67 lira olan faturamı 59 liraya indirin. Çünkü ben bir yılı aşkın zamandır D-Smart kullanıcısıyım.
-Olmaz efendim, bu kampanya sadece yeni abone olacaklar için.
-O zaman beni niye aradınız.
-Özür dilerim beyefendi yanlışlık oldu. 

Sizinle paylaştığımız bu telefon görüşmesini bize aktaran internet kullanıcısı şimdi büyük bir merakla yeni gelecek faturasını bekliyor. Bakalım telefonda müjdesi verilen indirim sağlanacak mı?