Sony Pictures,  MGM, The Walt Disney Company, Universal Studios International B.V. gibi dünyanın dev stüdyolarıyla anlaşmalar imzalayan D-Smart, Mayıs ayında başarılı yapımları seyircilerle  buluşturmaya devam ediyor.
 
Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak ( The Hunger Games: Catching Fire) TV’de ilk kez 25 Mayıs Pazar 21.00’da D-Smart 7. kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD’de
Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis’in başrollerini paylaştığı Tutsak (Prisoners) TV’de İlk kez 4 Mayıs Pazar 21.00’da D-Smart 7. kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD’de yayınlanacak.
Aynı mahallede büyüyen ve yıllar sonra bir araya gelen bir grup arkadaşın komik maceralarını anlatan serinin ikinci filmi Büyükler 2 (Grown Ups 2) TV’de İlk kez 18 Mayıs Pazar 21.00’da D-Smart 7. kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD’de izleyiciler ile buluşuyor.
Suzanne Collins’in kitabından uyarlanan ve başrollerini Oscarlı akrist Jennifier Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth’un paylaştığı Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games: Catching Fire) TV’de İlk Kez 25 Mayıs Pazar 21.00’da D-Smart 7. kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD’de yayınlanacak.
 
Türk sinemasının başarılı örnekleri de TV’de ilk kez D-Smart’ta
 
Ülkemizde gündemden düşmeyen töre ve töre cinayetlerini, kadına karşı baskı ve şiddet gibi konuları işleyen ve imkansız bir aşk yüzünden savrulan insanların öyküsünü beyazperdeye taşıyan Emrah Erdoğan’ın ilk yönetmenlik deneyimi olmayısıyla da büyük ilgi çeken Gelmeyen Bahar 3 Mayıs Cumartesi TV’de İlk Kez 21.30’da D-Smart 11. Kanal Moviesmart Türk’te ekranalara gelecek.
Günce 10 Mayıs Cumartesi 21.30’da, ulusal ve uluslarası bir çok festivalde ödüller kazan Kusursuzlar 17 Mayıs Cumartesi 21.30’da ve Küf 31 Mayıs Cumartesi  21:30 ‘da,  Daire ise 18 Mayıs 21.30’da TV’de İlk kez D-Smart 11. kanal Moviesmart Türk’te izleyicilerle buluşacak.
 
Dizi tutkunları için de adres D-Smart
 
Drama dizisi Bates Motel TV’de İlk kez 1 Mayıs’tan itibaren her Perşembe  23.00’da, 2012 yılında En İyi Kadın Komedi Oyucusu dalında Julia-Louis Dreyfus’a Emmy kazandıran Veep, TV’de İlk kez 3.Sezonuyla, 5 Mayıs’tan itibaren her Pazartesi  19.30’da D-Smart 12. Kanal Dizismart Platin HD’de yayına giriyor. Amerika’nın en saygı değer işini gerçekleştiren, Chicago’nun itfaiye departmanına odaklanan ve hergün kahramanlık hikayeleri yaratan bir ekibin yaşamın anlatan Chicago Fire TV’de İlk kez 20 Mayıs Salı 20.00’de D-Smart 12. Kanal Dizismart Platin HD’de başlayacak
 
Ve Daha Fazlası...
 
En iyi belgesel ve en iyi kurgu dallarında Bafta ödülü kazanan Senna,  Sean Penn, Jude Law ve Kate Winslet’ı buluşturan Kralın Tüm Adamları (All The King’s Men), Morgan Freeman’lı Adanın Büyüsü Magic of Belle Isle, Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ı ve Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye adayı olan Kanunsuzlar (Hors La Loi) Susan Sarandon, Winona Ryder ve Kirsten Dunst’ın birlikte rol aldığı Küçük Kadınlar (Little Women), Al Pacino ve Johnny Depp’i buluşturan Köstebek (Donnie Brasco), 7 Oscar ödüllü Arabistanlı Lawrence (Lawrance of Arabia), 8 Oscar ödüllü Gandi (Gandhi) ve Marlon Brando ile Sophia Loren’in beraber rol aldığı Hong Konglu Kontes  (A Countess from Hong Kong) Mayıs ayında D-Smart’ta ekranlara gelecek.