Yaptığı zengin içerik yatırımlarıyla geçtiğimiz yıla damgasını vuran D-Smart, 300’e yakın kanalını cazip fiyatlarla yeni aboneleriyle buluşturmak için kampanyalarına devam ediyor. D-Smart’ın yeni abone olacaklar için oluşturduğu “Dizi Paket”i ile dünyanın en iyi ve popüler dizileri ilk 6 ay boyunca 10 TL’ye izleme imkanı tanıyor.
Tercihi doğrultusunda SD, HD veya HD+ kutu tiplerinden birini seçerek kampanyadan yararlanan yeni aboneler, ilk 6 ay boyunca indirimli fiyatlardan faydalanarak; SD kutu tipi için ayda 10 TL, HD kutu tipi için ayda 16 TL, HD+ kutu tipi için ise ayda sadece 26 TL ücret ödüyor.  Geri kalan taahhüt süresi boyunca ise, paketin taahhütlü liste fiyatı üzerinden ödeme yapıyor. D-Smart’ın yeni aboneleri için yaptığı bu özel kampanyada ayrıca ilk 6 ay boyunca tüm film kanalları da hediye veriliyor!
Kampanya şartları:
* Kampanya Dizi Paketine abone olan yeni müşteriler için geçerlidir.  SD Dizi Paketi ilk 6 ay 10 TL geri kalan taahhüt süresi boyunca 15 TL, HD Dizi Paketi ilk 6 ay 16 TL geri kalan taahhüt süresi boyunca 21 TL ve HD+ Dizi Paketi ise ilk 6 ay 26 TL geri kalan taahhüt süresi boyunca ise 31 TL olarak ücretlendirilecektir.
* 24 ay taahhüt gerektiren kampanyaya 30 Nisan 2014 tarihine kadar başvurulması gerekiyor.