Danimarka Başbakanı, ChatGPT tarafından hazırlanan konuşma yaptı
[ Gündem ]
Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in yapay zekanın yenilikçi yönlerini ve risklerini vurgulamak için parlamentoda yaptığı konuşmanın bir kısmı ChatGPT tarafından hazırlandı.
Son dönemde çok tartışılan ChatGPT'nin önemine dikkati çeken Frederiksen, yapay zekanın yapabileceklerinin hem büyüleyici hem de korkutucu olduğunu söyledi.
Yapay zekanın saniyeler içerisinde konuşma yazabildiğini, bir üniversite ödevi veya rapor hazırlayabildiğini kaydeden Frederiksen, bunu gerçekçi bir şekilde yapabildiğini ve çok az kişinin arkasında bir insan değil bir robotun olduğuna inandığını ifade etti.
Frederiksen, "Yapay zeka artık gelecek değil, bu bir gerçek. Yapay zeka henüz anlamadığımız şekilde toplumumuzu değiştirecek." diye konuştu.
İtalya, ChatGPT’ye erişim engelini kaldırdı
Üniversite öğrencisi ChatGPT ile sınavda rekor kırdı!
En Çok Okunan

NASA astronotu tarihe geçti: 371 gün sonra Dünya'ya döndü!

Epic Games, çalışanlarının yüzde 16’sını işten çıkaracak

Elon Musk: TEKNOFEST'e katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Instagram'a yapay zeka tabanlı yenilikler geliyor!

Japon araştırmacılar, bulutlarda mikroplastiklerin olduğunu ortaya koydu

İzmir'de TEKNOFEST heyecanı devam ediyor
Çok İzlenenler
Çok Yorumlananlar

Etiketler
E-Bülten
Son Yorumlar




Nehir Zeynep Törer
Ben depremde evimi kaybettim Hatay İskenderun yaşıyordum daha dün...
Yazıyı Görüntüle➦