Dell, iş istasyonu, tablet ve Latitude ailesinin yeni ürünlerinin Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi. 
Güvenli, yönetilebilir ve dayanıklı ticari PC serisinin en yeni üyeleri olan Latitude E7240 ve E7440 Ultrabook™ ince tasarımı, kaliteli gövde ve dayanıklılığı bir araya getirerek, her büyüklükteki şirket için geniş çözüm seçenekleri sunmayı hedefliyor. Ultrabook’lar dokunmatik ekran seçenekleri ile müşterilerle daha iyi etkileşim sağlayan, öğrencilerin etkileşimlerini güçlendiren, hasta hizmetlerini iyileştiren ve çalışma arkadaşları arasındaki işbirliğini artıran kurumsal dokunmatik cihazlar olmayı hedefliyor.
Dell'in İstanbul'da düzenlediği tanıtım toplantısında özellikle kurumlara yönelik tasarlanan Venue Pro tablet ailesinin tanıtımı yapıldı. Bu ailede Windows 8 işletim sistemini kullanan 11 ve 8 inçlik modeller yer alıyor.
Ailenin Pro 11i modelinde 64-bit Intel Core i5 ve i3 işlemciler kullanılıyor. Beraberinde verilen klavye aksesuarı ile fiziksel klavye ihtiyacı olanlara hitap eden ürünün, Pro 11 isimli Atom işlemcili sürümü de bulunuyor. Pro 11 ailesinin ek aksesuar olarak satılan bütünleşik pilli ayrı bir klavye çözümü de yer alıyor.

Venue ailesinin 8 inçlik modeli de bulunuyor. Bu model de Windows 8 işletim sistemini kullanıyor. Intel Atom işlemcilerden güç alan cihaz için de haricen satılan klavye ve kılıf çözümleri de bulunuyor.
Ayrıca toplantıda firmanın yeni Ultrabook modelleri olan E7240 ve E7440 de tanıtıldı. Yeni modellerin dokunmatik ekran seçeneği de bulunuyor.
Tanıtılan en ilginç ürün ise taşınabilir sunucu olarak adlandırılan Precision M3800 modeli oldu. 15 inçlik iş istasyonu olarak tanımlanan yeni model Intel'in i7 işlemcisini kullanan ürünün 8 ya da 16 GB RAM seçenekli sürümleri bulunuyor.