DenizBank, yeni başlattığı yılbaşı çekiliş kampanyası ile 31 Aralık 2014 akşamına kadar kredi kartlarıyla en az 50 TL‘lik alışveriş yapan müşterilerine çekiliş ile iPhone 6 kazanma fırsatı sunuyor. DenizBank müşterileri, talihlilerin 13 Ocak 2015 tarihinde  açıklanacağı kampanyada her 50 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkına sahip olacak.
 
DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran yılbaşı kampanyası ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede: “DenizBank olarak tüketicilerin hayatına değer katmaya devam ediyoruz. Yeni yıla yaklaşırken müşterilerimizin 2015’e daha mutlu girebilmeleri için yeni bir kampanya düzenledik. Bankamız kredi kartıyla en az 50 TL’lik alışveriş yapan müşterilerimiz yılbaşı çekilişimiz kapsamında iPhone 6 kazanma şansı yakalayacak. Herkesi DenizBank’ın düzenlediği yılbaşı kampanyasından yararlanmaya çağırıyoruz” dedi.
 
DenizBank Kredi Kartları ile kazandıran alışverişler
DenizBank Kredi Kartları, Türkiye' de ve yurtdışında Visa / MasterCard amblemi bulunan her yerde alışveriş imkânı sağlıyor. DenizBank müşterileri kredi kartlarıyla hem kolay ve güvenli alışveriş hem de bonus kazanma şansı yakalıyorlar. Kredi kartı başvuruları ve detaylı bilgi www.denizbank.com adresinden elde edilebilir.