İşbirliği çerçevesinde Disney’in en çok satan akıllı oyuncakları arasında yer alan Disney’den Karlar Ülkesi’nin çok sevilen karakterleri Elsa ile Olaf’ın oyuncaklarının yanı sıra Şimşek McQueen otomobili de Duracell pilleriyle uzun süreli performans gösterecek.

Oyuncakların “cansız nesneler değil; çocukların hayal güçlerini besleyip en sevdikleri hikayeleri yeniden yaşamalarını ve yeni hikayeler yaratmalarını sağladıkları” bilinciyle hareket eden iki şirket; işbirliği çerçevesinde özel bir televizyon reklamını içeren; dijital ve sosyal medya kampanyalarının yanı sıra, mağaza içi uygulamaların da yer alacağı geniş çaplı bir kampanya başlattı.

Duracell Disney Store’larda

Ekim 2016'dan itibaren Duracell’in AA, AAA ve 9V Turbo Max alkalin pillerinin yanı sıra düğme ve saat pilleri Avrupa çapındaki 87 Disney Store’da ve internet üzerinden satışa sunulacak.

Duracell Türkiye, İsrail, Kafkaslar ve Orta Asya Genel Müdürü Gülhande Sanay, önemli işbirliğine ilişkin şunları söyledi: “50 yılı aşkın inovasyon tecrübemizle; tüketicilerin ihtiyaçlarının ve en sevdikleri oyuncaklarının sürekli değişim gösterdiğinin farkındayız. Her biri daha yoğun güç içeren pillerimiz oyuncaklara hayat veriyor ve oyunların daha uzun ve eğlenceli olmasını sağlıyor. Sektörün lideri Disney ile işbirliği yapmaktan, her bir çocuğun, Disney oyuncaklarının keyfini Duracell ile en iyi şekilde ve uzun süreyle çıkarmasını sağlayacak olmaktan ötürü büyük bir mutluluk duymaktayız.”

Duracell ile Disney’den Karlar Ülkesi filmine ilham veren Norveç’e seyahat fırsatı

Duracell ile Disney işbirliği, özel bir kampanya ile Disney’den Karlar Ülkesi filmine ilham veren Norveç’e de muhteşem bir seyahat fırsatı yaratıyor. Seyahat, Norveç’teki ünlü “Kış Parkı”, kayak ve buz pateni dersleri, Elsa ve Anna’nın çok sevdiği Norveç yemekleri, filme ilham veren kaleye ziyaret dahil birçok eşsiz ve keyifli anlar içeriyor. Kampanyaya özel tasarımlı Duracell pil paketleri içerisinde bulunan şifreyi websitesine girerek bu fırsattan herkes yararlanabilir. Ödüller arasında bir aileye Norveç seyahatinin yanı sıra yüzlerce Karlar Ülkesi oyuncağı ve anında internet paketi kazanma fırsatı da yer alıyor.

Duracell Turbo Max’ın başarısı, kaliteli performans sunmak amacıyla sıradan pillere kıyasla daha fazla aktif madde içermesine bağlıdır. Ayrıca bu performans, kimyasal tepkimeler için kullanılabilir yüzey alanını en üst düzeye çıkaran 3 kat optimize tasarımına dayanmaktadır. Bu da oyuncakların daha uzun bir süre boyunca daha güçlü performans sergilemelerini sağlar; yani, oyun zamanının sihri Duracell'le uzun süre devam eder.