Group Innovation’ın kurduğu aldido.com adlı yeni e-ticaret sitesi açıldı. ‘Yeni ama en iyisi’ sloganı ile hizmet verecek olan e-ticaret platformu Aldido.com, yenilikçi hizmetleri ve sunduğu hizmet kalitesi açısından Türkiye’nin elektronik ticaret pazarında lider olmayı hedefliyor. 
Aldido.com, bilişim, telekomünikasyon, otomotiv, sigorta, medikal, yatırım ve uluslararası ticaret danışmanlığı sektörlerinde faaliyet gösteren 10 başarılı firmanın ortaklığı ile oluşturulan Group Innovation’ın ilk şirketi olarak kuruldu.
Group Innovation’ın farklı sektörlerde edindikleri tecrübe ve bilgi gücünü bir grup çatısı altında birleştirerek, yeni yatırım olanakları ve pazarlar yaratmayı hedeflediğini belirten Aldido.com CEO’su Gökhan Yavaş, “Türkiye’de bu anlamda bir ilki oluşturduk. Bu birlikteliğin ilk şirketi olması açısından çok mutlu ve heyecanlıyız” dedi.
Sadece dünyada değil Türkiye’de de ticareti, internetin şekillendirdiğine dikkat çeken Aldido.com CEO’su Gökhan Yavaş “bilgi, tecrübe ve yatırım olanaklarımızı birleştirerek kurduğumuz Group Innovation’ın ilk şirketinin e-ticaret yatırımı olmasına karar verdik. Genç ve yenilikçi bir grup olarak e-ticarete kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Aldido.com’da giyim ve ayakkabıdan çocuk ürünlerine, elektronikten yapı markete, kozmetikten bilgisayar ve cep telefonuna çok sayıda kategoride ilk açılışımızda yüz binden fazla ürün sağlıyoruz.    Tüketicinin ihtiyacı olan her ürünü, çeşit seçenekleri ile uygun fiyata, cazip ödeme avantajları ile kapıya kadar teslim edeceğiz. Hizmet verdiğimiz bu süreçte elektronik ticarette bizi rakiplerimizden ayrıştıracak kampanya ve hizmetlerimiz olacak” şeklinde konuştu.
Türkiye’de 10 binden fazla e-ticaret sitesi olduğunu belirten Yavaş, ancak tüketicinin güvenle alışveriş yaptığı site sayısının bir elin parmağını geçmediğini söyledi. Türk tüketicisinin çok hızlı biçimde e-ticarete uyum sağladığını belirterek “E-ticarette en önemli olgu güven. Bizimde önceliğimiz güven olacak. Alışveriş yaptığınız sitelerde müşterinin iletişim kurabileceğiniz telefon numaralarını bulamazsınız. Şirkete ulaşmanız çoğu zaman mümkün değildir. Biz hemen tüm alışveriş sitelerinin aksine, müşterimiz ile birebir iletimde bulunacağımız bir çağrı merkezi kurduk. Web sitemizde verdiğimiz numaralardan hem müşterimiz hem de malını satmak isteyen tedarikçi rahatlıkla ulaşabilir. Bu tür farklılıklar yaratmaya devam edeceğiz. Sitemizde tüketicinin bildiği ve güvendiği markalar yanında bütçeleri ya da yeterli kadrosu olmadığından pazarlama çalışmalarına yeterince önem verememiş küçük ve orta ölçekli tedarikçilerin ürünlerine yer vereceğiz. Yaptığı işe ve ürüne güvenen bu firmalarla çalışarak, onları desteklemeyi amaçlıyoruz” dedi.
Günlük ve haftalık kampanyalar yanında müşterilerine her ay büyük bir kampanya planlayan Aldido.com, mart ayı sonuna kadar siteden satın alınan ürünün büyüklüğü ne olursa olsun kargo ücreti almayacak.