Türkiye’nin ve Kıta Avrupa’sının en büyük insan kaynakları organizasyonu olarak kabul edilen İnsan Kaynakları Zirvesi'nin 19’uncusu,12-13 Şubat tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek. Bu yıl da konu ve konuklarla sektörün nabzını tutacak zirvede, ara kademe ve mavi yakada lider insan kaynakları sitesi Elemanonline.net de yerini aldı. 49 metrekarelik geniş alanıyla dikkat çeken Elemanonline.net standı, birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Özgür Şef ile mutfakta da kariyer yapmak imkanı

Zirvenin ikinci günü ekranların sevilen simalarından Özgür Şef, Elemanonline.net standında ziyaretçilerle buluşacak. Elemanonline.net standını ziyaret edenler arasında yapılacak çekilişle 5 kişi Özgür Şef’ten Yemek Workshop’una katılım hakkı kazanacak. Herkesi standında Türk Kahvesi içmeye devat eden Elemanonline.net, 10 katılımcıya da Özgür Şef Steakhouse’da çift kişilik akşam yemeği kazanma şansı sunacak.

İK trendleri tartışılacak

MCT Danışmanlık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nin bu yıl içeriği, kurumlarda yüksek peformansı tetikleyen dört ana unsur olan “İklim, Etkililik, Liderlik ve Yetkinlik” başlıkları altında kurgulandı. İş dünyasını ve İK profesyonellerini ezber bozmaya davet eden 19’uncu İnsan Kaynakları Zirvesi’nde cevap aranacak sorular arasında “İnsan Kaynaklarının “Yeni Normali” nasıl tanımlanıyor?”, “Liderlik gelişimi bir kurumda nasıl ciddi bir farklılık yaratabilir?”, “Şirketlerde ödül ve performans yönetimi nasıl olmalı?” ve “Ücret ve yan haklar politikalarında ProvokatİK uygulamalar nasıl hayata geçer?” gibi konu başlıkları yer alıyor.