Yeni güncelleme ile gelen Epic Games self servis iadesi
Epic Games iade süreçlerini daha kolay ve iyi hale getirmek için yeni bir güncelleme yayımladı. Bu güncellemeye göreyse kullanıcılar artık bir oyunu aldılarsa ve bu oyunu iade etmek isterlerse 14 günlük bir süreleri olacak ve bu oyunu 2 saatten az oynaması gerekecek.

Yani oyunu beğenmemeye ve iade etmeye karar vermek için bir saatten biraz fazla zamanınız var. Eğer bu şartları sağlarsanız kolaylıkla oyunu iade edebiliyorsunuz. Epic Games yenilenen iade sistemi ile birlikte oyunseverlerin daha fazla oyunu deneyimleyebilmesini ve seveceği oyunları kütüphanesinde tutmasını sağlıyor.

Benzer bir iade sistemi Steam‘de zaten halihazırda bulunuyor. Yeni güncellemesiyle Epic de bu iade sistemine kendisini entegre ediyor.

Geri ödemeyi almak için Epic Games’in internet sitesinde hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Bunun ardından sağ üstteki “Hesap” menüsüne tıklamanız ve “İşlemler” sekmesine gitmeniz lazım. İade etmek istediğiniz oyuna tıklayın ve “Geri Ödeme” seçeneğini belirtin. Eğer durumunuz uygunsa(14 gün ve toplamda 2 saat oynamamış olmak) para iadesi kısa sürede geliyor.