Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımlarını sağlayan ESET, kurumlara yönelik ESET Endpoint ürünlerinde lisans süresini uzatan yılsonu fırsatları sunuyor. Bu kampanya kapsamında 2 yıllık lisans satın alan kurumlara 3 yıllık lisans, 1 yıllık ürün alan kurumlara ise 3 ay ekstra kullanım süresi tanınıyor.
ESET, çok boyutlu korunma özellikleriyle kurumsal dijital güvenlik kategorisine yeni standartlar getiren ESET Endpoint Antivirus ve ESET Endpoint Security ürünleri başta olmak üzere, tüm kurumsal çözümlerinde lisans süresini uzatıyor.
 
Güvenli yıllar
Kampanya kapsamında 2 yıllık ürün almayı tercih eden kurumlara 1 yıl ekstra lisans hakkı veriliyor. 1 yıllık ürün almayı tercih eden kurumlara ise 3 ay ekstra kullanım süresi tanınıyor. 25 ve üzeri sayıda kullanıcısı olan kurumların faydalanabildiği kampanya 31 Aralık 2013 tarihine kadar sürecek.
ESET ayrıca kampanya çerçevesinde StorageCraft imaj yedekleme çözümü için de %10’luk indirim çeki sunuyor.
 
Endpoint Çözümleri
Kurumsal yapılardaki ağ sistemini yavaşlatmadan çalışan ve pek çok özelleştirme seçeneği sunan ESET Endpoint Çözümleri, Antivirus, Antispyware ve Antispam özellikleriyle tam kapsamlı koruma sağlıyor. Endpoint Çözümleri, bilgi işlem personeline tek bir yönetim konsolundan sistem üzerinde tam kontrol sunuyor.